RSS

Monday, April 18, 2011

First time (part 2)

Kali ni first time yang mummy nak cerita adalah first time Mirza duk rumah Tok Ma (pengasuh Sara n Mirza) kat Machang...


Ni la rupanya Mirza duk dalam car seat dia ( bukan yang baru pun, yang Sara punya dulu..).... Nasib baik anak mummy ni nama Mirza (anak yang baik), memang baik betullah, even perjalanan almost 45 minit...

Kakak Sara duk tengah-tengah sambil cakap-cakap ngan adik... be good girl yer sayang, mummy nak drive nie..
Sebenarnya minggu nie minggu percubaan untuk mummy drive bersama dengan putera puteri mummy dari Pasir Mas ke Machang (about an hour)... Hehehe... alHamdulillah, anak-anak mummy macam faham jer mummy kena drive, diaorang duk diam jer... cuma masa Mirza nak tdo tue, kena la tepuk-tepuk dulu sikit before dia tidur.. nasib baik kereta auto, kalau manual, tak tukar gear dah nie..

Sampai rumah Tok Ma, mau menangis si Sara masa mummy tinggalkan dia, yelah dah hampir 6 bulan tak berenggang ngan mummy, tapi sekejap jer dia nangis, tak nampak bayang mummy, senyaplah dia.. Si Mirza relaks jer, control macho.. hahaha.. yelah, dia tak faham apa-apa lagi, ikut jer apa orang buat.. ;p

Bermulalah kehidupan mummy macam dulu... Ya Allah, moga aku akan terus tabah menghadapi hari-hari mendatang.. amin..








Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds