RSS

Monday, March 21, 2011

First time...

Hari nie mummy bawa satu family g kl naik flight... em, ada kursus sebanarnya sambil jalan-jalan kat kl...
entri kali nie, mummy nak citer pasal first time.. ape yer..

FIRST TIME:
*  Mummy n Sara nak gi Kuala Lumpur tahun 2011
*  Mirza Hazim keluar Kelantan.
*  Maisara n Mirza naik kapal terbang ( + first time juga buat Cu NaNa)
*  Mummy nak attend kursus kat iLQAM- UiTM Shah Alam

Mummy agak risau juga mula-mula tue takut Mirza menangis masa naik kapal terbang tapi sebaliknya Sara yang buat hal.. Maklumlah dah pukul 11++ tengah malam... dah mengantuk... Boleh dia menangis atas fligt, iskh, buat bising jer.. huhuhu... Mirza steady jer, tak bunyi suara pun sampai KL... apapun, AlHamdulillah, Kami semua selamat sampai di ibu kota...

Mari kita lihat gelagat Sara masa kat lapangan terbang Sultan Ismail, KB yang sempat mummy snap..



Perjalanan ke airport




Sara di kerusi urut sambil menunggu penerbangan


Sempat lagi Sara merangkak di airport.. nak tunjuk skill ke ape??



LUV,






Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds