RSS

Tuesday, April 19, 2011

Makan-makan...

Kalau u all perasan cerita mummy mesti makan-makan, kalau tak makan, gi jalan-jalan... Makan best aper.. tul tak???

Kali nie mummy nak cerita pasal office mate yang buat makan-makan.. Siapalah lagi kalau bukan Fefah n G-ma, diorang nie memang suka masak n buat makan-makan kat ofis... hai, rajin betul anak-anak dara nie.. mummy nie jer yang malas nak memasak lagi.. hahahaha...

Actually, mummy dah lama nak makan bihun cina/singapore ( warna putih + lada hitam ) yang Fefah buat, masa pregnant hari tu lagi, tapi dia tak sempat buat, so, kali ni, mummy pulub la habis-habisan... Air lada + kicap yang memang menawan kalbu.. Selain dari menu bihun tue, banyak lagi diaorang buat, sorang bawa sikit ( mummy jer yang tak bawa.. next time year dear).. happenning betul..

Nilah juadah nyer,,, nak tambah lagi tue...

eh..eh.. botol keropok dah hilang?? ada la yang merembat tue..

Ni la anak-anak dara yang rajin buat makan kat ofis mummy.. suamua 'single' tapi dah ada yang tak 'available'..

Ni pun geng makan, diaorang nia ada pantang tau.. nak tau pantang apa??  Pantang ajak makan, sekejap jer muncul kat depan pintu.. Ahaks...

I pun nak masuk pic gak.. hehehehe..
Nway, mummy kenyang sangat hari tue.. terima kasih daun keladi yer, nanti jangan lupa jemput lagi...

thanx to all of you....



Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds