RSS

Thursday, April 7, 2011

Like??

Hari nie, mummy menambahkan lagi accessories kat blog nie... apa tue??
 jeng...jeng..jeng...
*
*
*
*
*
*
*





'like' button facebook.... hehehe... sajer jer try tgk tambah tak trafik nanti... em, korang tolonglah klik like button mummy nie yer... tak pun, klik jer apa yang patut kat blog mummy nie... sama-sama la kita membantu yer...

Kalau nak tahu camne nak tambah klik button nie, bolehlah try cara kat bawah....



Langkah membuatnya:

Masuk ke design—pilih edit HTML
edit template


tandakan pada Expand template widget

expand template


Kemudian cari kod ini(gunakan Ctrl+F untuk memudahkan pencarian):

find code


<data:post.body/>


Kemudian letak kod dibawah ini selepas  kod diatas
<iframe allowTransparency='true' expr:src='&quot;http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=&quot; + data:post.url + &quot;&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=100&amp;action=like&amp;font=arial&amp;colorscheme=light&quot;' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:450px; height:40px;'/>




Mummy belajar n copy nie pun dari blog Fazreen.. thanx ya...

p/s: seronok juga belajar benda baru nie....















Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds