RSS

Sunday, April 3, 2011

Cuti-cuti Malaysia (part 2)

Mummy n family jalan-jalan lagi... cuti-cuti Malaysia... em, hari nie kami decide nak balik KL lalu Kuantan pulak.. memanglah lagi jauh tapi sambil jalan-jalan... tak tahu bila dah Mummy nak dapat cuti panjang nie...

Sampai Kuantan, kami berehat kat rumah mak sedara kat Kota Damansara... em, Kuantan pun ada Damansara juga...

Pastu cam lama dah tak jumpa kawan mummy yang sorang nie.. Nurul Aziyana, dia nie blogger tegar jugak.. hehehe... so , mummy pergi la terjah rumah dia jap sambil nak tengok anak dia.. (tak sempat nak tengok hari tue, tup-tup dah 5 bulan dah si Husna nie...

Pandai si Husna nie posing... maklumlah, ibunya suka mengambil gambar... Mirza  n Husna macam sama besar jer... ;p

Kak sara pun nak join ambil gambar sama... ;p





See you next time Husna.. Sorry yer Mc Na, aku terjah jer umah mung hari tue... next time nak suh mung masok plop lah.. hehehehe...


Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds