RSS

Sunday, April 17, 2011

Family Day FSKM

Em, dah lama tak update nie... tp rasanya tak terlambat untuk mummy cerita pasal family day fakulti mummy - FSKM.. 15 - 16 April 2011.

Turun jer dari Cameron Highland hari Jumaat tue, mummy n family terus menujuke PCB atau lebih tepat lagi Perdana Resort PCB... Walaupun agak penat, kami satu family datang juga untuk join family day nie, maklumlah ni first time kami buat family day fakulti... bagi sokonganlah katakan...

Sampai pun dah dekat pukul 6 petang, lepas check in terus mummy bersiap untuk bawa Sara mandi kolam.. Em, excited tengok dia berenang..

Malam tue, cam biasa la ada dinner, boleh tahan la makanan dia.. Sambil-sambil tue ada sessi nyanyian... em,'big boss' nyanyi malam tue... Cayalah.... Mummy tukang tengok jer...


Pagi esoknya, ada acara main-main... tapi mummy tak join la, coz Mirza n Sara kan kecil lagi.. lagipun panas sikit cuaca kat pantai nie.. apapun, mummy tetap turun bagi sokongan kat kawan-kawan...


Tengok seluar Mirza tue, longgar lagi.. yelah, budak baru 3 bulan tapi mummy dia pakaikan baju macam budak besar.. Tapi, takpe.. mummy suka....
Kawan mummy, Laila yang pakai jersi negara satu family tue ( semangat tul ), menang besar tau.. La, tak sia-sia pakai baju tue.. bawa tuah nampaknya..

nway, untuk penganjuran yang julung kali nie, mummy anggap ia berjaya la.. thanx kepada semua AJK yang bertungkuslumus.. nanti next year kita buat lagi yer.. kali nie, mummy pun nak join main sama juga.. em, Sara n Mirza pun dah besar, boleh join juga kan??

Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds