RSS

Tuesday, March 22, 2011

Ikan... ooo... ikan...

Hari ni, hari pertama mummy kursus kat Shah Alam.. Dari kul 8.30 - 5 petang... woi... lama betul... Sara n Mirza kena tinggal kat Damansara..) Sorry la, mummy tak dapat bawa.. nanti petang datang ambil mummy yer..)

Tak sabar rasanya nak menunggu pukul 5...
Hubby datang ambil n kami pergi ke akuarium kat tepi tasik... em, kat situ memang banyak ikan.. seronok pulak tengok ikan-ikan nie,,, kalau dah ada rumah sendiri nanti, mummy nak buat satu kolam ikan yang BEEEESAAAARRRR.. biar boleh muat banyak ikan espeacially ikan karp jepun... (berangan... harap2 tercapailah, Amin...)

Fuuuhh... kalau tengok harga ikan karp nie, mahal jugak... ratusan ringit jugak la... adus....
Pastu yang menariknya, masih ada ikan yang kami gelar 'dugong' kat citu, ingatkan dah tak ada, kali terakhir pergi pun dalam tahun 2006, hidup lagi ikan-ikan tue, siap berkerutu lagi... hahahaha... tapi tak ada tanda harga, maybe tak ada orang nak beli kut,,, 


nilah ikan yang mummy citer... saper tahu apa spesis ikan nie... (dapat ambil gambar dari atas jer...)



On d way balik, exit dari shah alam ke federal highway, mummy sempat snap gambar kereta accident.. Hari ini sahaja dah 5 kemalangan hubby mummy jumpa... Nauzubillah, minta jauh lah...








Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds