RSS

Wednesday, March 9, 2011

Gara gara "Nuffnang"

Inilah hasilnyer gara-gara Nuffnang, ($$$$$)...  rasa nak berblog la plak... iskh... jadi mata duitan sekejap.. Sebenarnya mummy memang suka surf internet nie.. sebelum nie dah buka banyak blog tapi cam tak menarik, pas tue stop.. ni datang balik angin nak berblog, harap2 blog terakhir la ni n dapat bertahan harapnyer... Mummy dapat balik ilham nie pun lepas baca blog kengkawan espeacially 'm.a.m.a.q.a.r.i' n 'nurul aziyana'. Thanx yer my dear frens..

Em, mcm best je buat blog lagipun boleh buat cam diari.. e-diari, tul kan??? kalau tulis dalam buku, entah ke mana hilang nanti.. kat cni selamat, boleh letak gambar, video... i like!!!

Lagipun, mummy boleh kenal ngan blogger2 lain sambil kongsi pengalaman.. So, kalau kengkawan yang nak kongsi cerita, bolehlah jadi follower atau komen apa2.. Mummy appreciate semua tue... Kita sama kongsi pengalaman, tambah ilmu kan??

Lastly, yang bestnyer boleh la try masuk 'contest', kut2 ada luck.. hehehehe.. Nanti bolehlah mummy plak buat 'contest'...

Buat mamaqari dan mc na, mummy ada banyak nak belajar ngan korang pasal berblog nie.. tak lupa juga pada blogger lain yang nak bagi pendapat, mummy sudi mendengar.. cewah... Alamak, panjang pulak entri kali nie, sebelum bosan nak baca, baik mummy stop dulu... see ya....



Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds