RSS

Monday, March 28, 2011

Kes Tak puas hati...

Bukan tak puas hati apa... hari tue, mummy n family ada pergi ke Genting Highlands, tapi kejap jer... ni kes tak puas hati, hujung minggu lepas, kami pergi sekali lagi ke Genting... kali nie kami bermalam kat sana,  dah siap-siap booking online...nak merasa duduk tempat sejuk... Mummy pun nak test Mirza tahan tak duk tempat sejuk.....Sara dah lulus ujian dah.. hehehehe...





boleh tahan anak-anak mummy dengan cuaca sejuk nie..





Sampai kat sana, ramai gler orang.. mujur dah online siap-siap bilik hotel, lagi murah dari walk-in... Kami check in kat Hotel Theme Park, Nasib kami baik dapat bilik yang menghadap Taman Tema.. dapat la tgk orang main walau sendiri takut nak main... eeee, mummy dah taubat tak nak naik solero yang tinggi tue.. ya Allah, macam tercabut jantung naik benda alah tue... biarlah, mummy dah tak nak naik lagi, tapi kalau anak-anak mummy nak main, mummy tak kisah... ;p




 view dari bilik hotel..

Pastu ingat nak naik kereta kabel turun kat Awana.. tapi orang ramai gler... beratur pun dah habis masa.. takpelah, next time lagipun hari tu dah naik kereta kabel cuma tak feel sangat sebab dah nak malam...




Dalam almari pun Sara boleh buat tempat tdo dia...





Em, next week ingat nak jalan kat Johor, last mummy pergi Johor masa kecil-kecil dulu... kat mana tempat menarik kat Johor yer???





Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds