RSS

Tuesday, September 27, 2011

Jamuan Raya 2011

Hari ni mummy n kawan-kawan seofis buat jamuan raya.. happening bangat... huhuhu..
macam-macam ada.. Antara menunya adalah..
1. Nasi Dagang
2. Lontong
3. Sate
4. Laksa Lemak
5. Laksa Penang
6. Aneka puding
dan macam-macam lagi.. Best tak?? iskh.. mestilah best...

Acara potong puding....
Menu yang sempat disnap adalah sate, puding gula hangus, tepung pelita, kuih dan kuah lontong... memang BEST.... 

Sempat berposing masa potong nasi himpit.. ni mummy n ofismate - Elini.. 

ni lah model nasi himpit.. huhuhu jangan mare Elini...
comey tak budak ni??  'single' lagi saper2 berminat boleh contact mummy yer... hahahaha

Ni pun geng2 suka posing... Laila ( yang buat peace ), Faizah ( yang tersenyum sambil pegang telur  ) dan tak ketinggalan Haida ( yang kat belakang )
Mereka bertiga ni ada tiga status yang berbeza, sorang dah jadi mak budak, sorang single but not available dan sorang lagi masih single ( mummy rasa la tapi tak tahulah kalau not available gak.. ahaks).. Tapi mummy tak nak bocor rahsia yang mana satu, korang kena teka sendiri ya... ;p

Inilah 'buruh kasar' kami.. terpaksa mengangkat meja... huhuhu.. 
Terima kasih ya Faiez, maaf yer Azam, tak nampak muka.. Wan (yang tudung turqoise) dan Haida jadi mandur agaknya.. hehehe.. jangan marah... nanti mummy jual...

Ni jer gambar yang mummy ada.. tapi nanti mummy collect lagi gambar2 yang diambil dengan 'kamera canggih' Laila, mummy upload lagi kat sini...

Apapun, korang memang best, rasa puas dapat buat majlis macam ni.. dan mummy nak minta maaf seandainya ada terkurang atau tersalah semasa majlis yer..


P/S: mummy masak apa? Mummy tak pandai masak la.. mummy bawa keropok goreng jer...






Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds