RSS

Sunday, September 25, 2011

Jalan-jalan

Hari ni tak tahu nak ke mana.. Em, sempena gaji dah masuk nie, mummy n family pergi la shopping kat TESCO,
bukan nak cari apa pun, cuma nak cari lampin, susu dan sedikit makanan.. 
Punyalah excited mummy n abuya nak beli Drypers harga RM 32.90, tengok-tengok dah habis.. huhuhu.. memang masa dekat parking tadi kami dah tengok sorang ni duk menyorong 2 biji troli penuh dengan Drypers, rasanya dia nak balik jual la tue.. adus, itu yang kami nampak, yang sebelum2 nie??? kesian la kami yang duk menunggu time sale jer nak beli pampers.. patut lah kebanyakan supermarket akan menghadkan belian kalau barang tue ada promosi, untuk mengelakkan orang macam ni ambil kesempatan la...
Apapun dah nama masuk supermarket, paling lekeh mesti habis RM100, betul tak.. Em, melayang lagi duit.. ( ni yang malas nak masuk supermarket nie)..
Tapi sebelum balik, sempat lagi Sara n Mirza main2 dulu... ;p

Seronok yer main..





Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds