RSS

Friday, May 6, 2011

Lalalalala.... weekend ku..

Hari ni tak tahu nak story apa... em, dah lama tak cerita pasal anak-anak mummy... hari nie nak story sikit pasal Maisara lah..

Em, puteri mummy sorang nie, kalau nak suruh dia duduk diam ( mummy boleh la ngadap laptop tanpa gangguan ) buka jer channel 613, apalagi kalau bukan Disney Playhouse.. bagi dia tengok Mickey Mouse Clubhouse, diam la dia depan tv... rancangan yang paling dia suka Dibo the Gift Dragon... Sampai mummy pun beli CD Dibo untuk pasang dalam kereta gara-gara nak suruh dia diam...

Hari nie, sambil pegang botol susu, dia joget-joget masa lagu Mickey Mouse Clubhouse.. hehehe.. comel la pulak.. Lepas nie 'terjenera' la dia tue depan tv...


Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds