RSS

Saturday, May 7, 2011

Kasih sayang Kakak terhadap Adik

Mummy nak puji sikit puteri Mummy nie, dia pandai sangat melayan adik ( walaupun baru 17 bulan), selalu cakap-cakap ngan Mirza, gelak-gelak tapi kekadang tue ada juga dia jolok mulut, mata adik.. mungkin niat dia baik.. yelah, dia pun kecik lagi.. Em, actually hari-hari mummy tengok Sara ni duk main ngan Mirza masa mummy drive pergi dan balik kerja, cuma tak sempat nak snap gambar.. yelah, tengah drive kan.. kang tak pasal-pasal terbabas pulak.. hari nie mummy sempat snap gambar kenangan kemesraan seorang kakak dan adik tercinta... 





Muka comot makan aiskrim
Pastu hari ni dalam sejarah, first time MIrza merasa makan aiskrim.. mana taknya, kakak dia tolong suapkan.. Sara... Sara... nak kongsi la tue... Apapun niat dia baik kan?? cuma dia tak tahu yang adik dia tue tak leh makan lagi.. huhuhuhu..

Apapun, mummy harap buah hati mummy nie akan sentiasa saling sayang menyayangi antara satu sama lain sampai bila-bila yer.. Nanti dah besar, jangan gaduh-gaduh tau.. InsyaAllah..




Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds