RSS

Saturday, October 1, 2011

Persediaan SPM

Hari ni mummy telah mengikuti program Lonjakan Juara SPM 2011, peringkat Jajahan Tumpat  bertempat di Sekolah Menengah Dato' Biji Wangsa..


Inilah dewan SMK Dato' Biji Wangsa.. Tetiba teringat zaman sekolah2 dahulu.. 
Gambar kat tengah tu adalah ucapan perasmian dari Rektor UiTM cawangan Kelantan..

Best juga dah lama tak dengar motivasi ni.. maklumlah, dah lama tak join kursus-kursus macam nie.. ;p


Murid-murid Tingkatan 5 berpelukan dengan ibu/bapa masing-masing.. kebanyakannya menangis bila penceramah pasang lagu yang mendayu... Mummy sempat snap satu gambar jer.. bukan apa, mummy pun nangis gak.. hahahaha.. sebak dan menusuk kalbu la kalau duk dalam situasi macam nie...
Apapun, mummy harap, adik-adik semua akan dapat menjawab soalan dengan baik yer.. Amin...

p/s: kalau nak tips untuk PMR klik sini  




Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds