RSS

Sunday, June 12, 2011

lamanya tak berblog..

em, sedar tak sedar dah dekat sebulan mummy tak update blog nie.. almaklumlah, bila dah start kerja nie, busy jer ( kalau tak busy, wat-wat busy..) 
kali nie pun entry mummy tak panjang.. juz nak kongsi, hari ni anak mummy Mirza dah start makan nestum... 


huhuhu.. makin montellah sayang yer.. 11 hb nie, Mirza baru 5 bulan.. em, mummy dah start bagi nestum sebab kesian tenguk dia, kalau kita makan apa2, mesti tengok tak lepas, macam terliur jer.. 
pasni Mirza nak makan apa pula yer..


Hana Maisara Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Mirza Hazim Mohd Hanif

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Happy Forever

Banner Kengkawan

'Create
Create your own banner at mybannermaker.com!

Take a look... Juz a Moment

Free SpongeBob Blink MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

#

Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1mymummyluv.blogspot.com/138.01 KB0.98 seconds0.01 seconds